Diensten

Lees hieronder wie wij zijn

DIENSTEN

GARAGE

Garage Van Wassenhove onderhoudt en herstelt alle merken. Een vervangwagen behoort tot de mogelijkheid. Wij zijn reeds 20 jaar officieel Mazda verdeler. Voor de aankoop van nieuwe en tweedehandswagens bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens nemen we uw oude wagen over. Verder kunnen wij ook de verzekering van u nieuwe Mazda verzorgen.

Mazda Van Wassenhove beschikt over het “Quality Garage” label. Dit staat garant voor een correcte prijs en een familiale sfeer. Dat is wat u van Van Wassenhove mag verwachten! Kwaliteit is ons sleutelwoord, en dat zal u ervaren in elk aspect van onze service. Ons team van vakkundig opgeleide medewerkers staat tot uw dienst voor wagens van diverse constructeurs.

 

 

CARROSSERIE

Schade aan uw auto is een vervelende zaak. Carrosserie Van Wassenhove is een erkend hersteller en werkt samen met bijna alle verzekeringen. Wij bemiddelen tussen de verzekeraar en de verzekerde om de klant op een vlotte manier te helpen. Wij herstellen ook alle automerken. Heeft u eigen schade opgelopen dan bekijken we hoe we u het voordeligst kunnen helpen voor de herstelling van uw wagen.

Hebt u een fantastische oldtimer op de kop getikt waar nog heel wat werk aan is? Carrosserie Van Wassenhove is er om uw oude wagen nieuw leven in te blazen. Wij lappen uw auto op totdat hij terug net van de band in de autofabriek gerold lijkt. Zowel de onderdelen onder de motorkap als het interieur en de buitenkant van uw oldtimer nemen wij met plezier onder handen. Wij kunnen elk model oldtimer onder handen nemen voor een opknapbeurt of restauratie.

Terug naar boven