PLUG-IN HYBRIDE

Mazda CX-60

AL­LES WAT U NO­DIG HEEFT OM TE GAAN EN STAAN WAAR U MAAR WILT

Uw leven staat niet stil, en dus heeft u een auto nodig die de hele weg met u samen kan afleggen. Een auto met de prachtig golvende lijnen van een coupé en de stoerheid van een SUV. Compact vanbuiten om u vlot door de drukte van de stad te loodsen, maar ruim vanbinnen om u eraan te doen ontsnappen. Een auto met dynamische prestaties, opwindend rijplezier en ongeëvenaard comfort en veiligheid. 

DESIGN & VAKMANSCHAP

De Mazda CX-30 ziet er zowel vanbinnen als vanbuiten gewoon prachtig uit: van de vloeiende lijnen van het koetswerk tot het verfijnde vakmanschap in het interieur – zijn op de mens gerichte design zet u in de schijnwerpers.

RUIM VANBINNEN

Het ruime interieur zorgt voor een uitstekend comfort voor iedereen, zelfs tijdens lange reizen. Door de ongeëvenaarde been-, hoofd- en schouderruimte wordt reizen een plezier voor iedereen, waar u ook plaatsneemt.

SLIMME CONNECTIVITEIT

Ons veelzijdig multimediasysteem Mazda Connect ondersteunt Apple CarPlay® en biedt u een slimmere en veiligere manier om in contact te blijven met buitenwereld via spraakcommando’s of de centrale draaiknop.

KRACHTIG & ZUINIG

Mazda’s mild hybrid technologie biedt een verbeterde brandstofzuinigheid en lagere uitstoot: De 24-volt lithiumbatterij vangt de energie op die wordt opgewekt door het remmen en stuurt die automatisch door om de al uiterst efficiënte Skyactiv motor te ondersteunen. U rijdt nog soepeler.

SMART CARGO SYSTEM

Mazda’s nieuwe Smart Cargo System werd speciaal ontwikkeld om het leven van CX-30 eigenaars makkelijker te maken. Met zijn lage drempel, dubbele bodem, vlakke laadvloer en grenzeloze flexibiliteit maakt u optimaal gebruik van het beschikbaar laadvolume.

COMPACT DESIGN

De avontuurlijke Mazda CX-30 opent de gulden middenweg tussen de ultracompacte CX-3 en ruimte CX-5. Door het beste uit beide wagens te combineren werd deze CX-30 in het leven geroepen. Een wagen die het ongeëvenaarde comfort van een SUV opwekt voor langere reizen, maar toch wendbaar is in de stad. Dit alles zonder in te boeten op de kenmerkende Mazda – rijbeleving.

VEILIGHEID

Onze reeks i-Activsense veiligheidstechnologieën zorgen voor uw volledige bescherming wanneer u achter het stuur van de Mazda CX-30 zit. Eén van de eigenschappen van onze remassistent voor de stad (SCBS) is dat deze gebruikmaakt van sensoren om continu de snelheid tot uw voorligger in het oog te houden.

AANDRIJVING

Kies uit e-Skyactiv 2.0 liter motoren met meer vermogen, ook beschikbaar met cilinderuitschakeling en milde hybride, hogere prestaties en uitstekende efficiëntie. Al onze motoren hebben een innovatief systeem dat meer vermogen geeft bij lagere snelheden. Ideaal voor de stad dus.

BLIJF IN CONTACT MET EEN ENKELE DRUK OP DE KNOP

Met Mazda Connect krijgt u gemakkelijk toegang tot alle apps op uw iPhone, zonder te worden afgeleid. Bovendien is het systeem ook uitgerust met Apple Carplay™, USB Video en Playback, zodat u en uw passagiers onderweg kunnen genieten van uw favoriete entertainment tijdens de rit.

CONFIGUREER UW MAZDA CX-30