Mazda 2

COMPACT MAAR BOORDEVOL RIJPLEZIER

HIJ RAAKT U NOG VOOR U ACH­TER ZIJN STUUR ZIT

De Mazda2 is zowel wendbaar als stijlvol. Met zijn strakke design en elegante lijnen zinspeelt de Mazda2 op de Kodo – Soul of Motion designtaal. Naast het vernieuwde design introduceert de New Mazda2 tal van nieuwe technologieën en verbeterde veiligsheidstoepassingen voor nog meer comfort en rijplezier onderweg.

STIJLVOL NIEUW DESIGN, VERTROUWD FORMAAT

De Mazda2 is ontworpen met de nieuwste generatie van onze Kodo – Soul of Motion designtaal, in lijn met de rest van ons vernieuwde gamma. Hoewel zijn design volledig is aangepast, zijn de dimensies van de Mazda2 2020 dezelfde gebleven.

NEEM PLAATS

Wees in harmonie met uw Mazda 2 dankzij de vernieuwde zetels, ontworpen om u één te maken met uw auto. Zo kunt u steeds optimaal genieten van al uw ritten.

GEMOEDSRUST

In onze Skyactiv Vehicle Architecture werken chassis, banden en zetels perfect samen door een vermindering van lawaai en trillingen. Dit zorgt voor een verbeterde rijervaring. Geniet van meer comfort in een stiller interieur, waar u enkel hoort wat u wilt horen.

RIJ VOL VERTROUWEN

Neem vol vertrouwen plaats achter het stuur van de Mazda2 dankzij de verbeterde
i-Activsense veiligheidstoepassingen zoals de Mazda adaptieve cruise control (MRCC), remassistent voor de stad (SCBS) en de actieve rijstrookassistent (LKA).

AANDRIJVING

De Mazda2 Skyactiv-benzinemotoren met manuele transmissie zijn uitgerust met de nieuwe Mazda M Hybrid-technologie. Via een kleine geïntegreerde startgenerator (ISG) vangt deze energie op die normaal verloren gaat tijdens het remmen. Deze wordt opgeslagen en vervolgens gebruikt om de elektrische systemen van de auto aan te drijven. Hierdoor wordt de belasting van de motor verminderd en is hij zuiniger.

CONFIGUREER UW NIEUWE MAZDA 2