SPORTIEF EN AANTREKKELIJK

Mazda 3

In Hatchback & Sedan

BRENGT U IN VER­VOE­RING NOG VOOR U DE MO­TOR START

De Mazda3 valt onmiddellijk op dankzij zijn krachtige, aantrekkelijke uitstraling en sportieve look. Het is niet zomaar een auto waar u naar kijkt, maar een kunstwerk. De manier waarop het licht op de vloeiende lijnen van de auto valt, geeft de indruk dat hij in beweging is, zelfs bij stilstand.

DESIGN

Telkens u naar de Mazda3 kijkt, lijkt hij een tikkeltje anders. Zijn subtiele en dramatische veranderingen in karakter en uitdrukkingen zullen u niet onberoerd laten. Met ons vakmanschap hebben we een koetswerk gecreëerd dat voor naadloze reflecties zorgt wanneer het licht en het landschap verandert.

VEILIGHEID

Onze reeks i-Activsense veiligheidstechnologieën zorgen voor uw volledige bescherming wanneer u achter het stuur van de Mazda3 zit. Eén van de eigenschappen van onze remassistent voor de stad (SCBS) is dat deze gebruikmaakt van sensoren om continu de snelheid tot uw voorligger in het oog te houden.

AANDRIJVING

Kies uit e-Skyactiv 2.0 liter motoren met meer vermogen, ook beschikbaar met cilinderuitschakeling en milde hybride, hogere prestaties en uitstekende efficiëntie. Al onze motoren hebben een innovatief systeem dat meer vermogen geeft bij lagere snelheden. Ideaal voor de stad dus.

ONTWORPEN VOOR COMFORT

Van nieuw ontworpen zetels tot een trillingsdempende chassisstructuur. Elk detail van de Mazda3 is ontworpen zodat u zich onmiddellijk thuis voelt. Neem plaats en geniet van de rit!