DRIVE TOGETHER

Mazda 6

Als Wagon & Sedan

KRACHTIG EN STIJLVOL RIJDEN

Schitterend om mee te rijden, opvallend volwassen met prachtige looks. De Mazda6 Sedan is een elegante verschijning, waar u hem ook voor gebruikt. Zowel de binnen- als de buitenkant werden gecreëerd met vakmanschap, de nieuwste technologieën en het uiterst verfijnde Kodo – Soul of Motion-design,waardoor de Mazda6 Sedan nieuwe normen stelt voor kwaliteit en afwerking. Leun achterover en neem het adembenemende op de mens gerichte interieur in u op. Prachtig afgewerkt met leder, hout en suède en met geventileerde zetels vooraan voor het ultieme comfort.

STOP­PEN MET RIJ­DEN WAS NOG NOOIT ZO MOEI­LIJK

De Mazda 6 gaat elke uitdaging met gemak aan. Onze tot nog toe meest geavanceerde Skyactiv Technologie maakt de Jinba Ittai-band met de auto nog sterker en spannender. Motortechnologie laat de auto snel reageren en dat zorgt, samen met een opwindende wegligging en rijgedrag, voor onze meest verfijnde en comfortabele rit ooit.

ELKE REIS IS BIJZONDER

Met zijn dynamische achterkant en lage profiel, straalt de Mazda6 pure elegantie uit. Dit wordt nog feller benadrukt door de koetswerkkleur Soul Red Crystal. Rijden was nog nooit zo leuk of ontspannen dankzij onze nieuwste i-Activsense veiligheidssystemen die u de volledige controle geven. De nieuwste Skyactiv Technologie levert uitstekende prestaties en brandstofefficiëntie zonder compromissen en versterkt de Jinba Ittai-band met de auto.

DE VISIE VAN DE INGENIEURS

Bij het ontwerp van de Mazda6 hebben we de bestuurder centraal gesteld. Door het dynamisch design lijkt de auto steeds in beweging, zelfs als hij stilstaat. Dit idee hebben we doorgetrokken naar het interieur. Vanaf het moment dat u in de auto plaatsneemt, ervaart u beweging en emotie. Hier kan de bestuurder zich volledig concentreren op zorgeloos rijplezier.