STIJLVOL EN COMPACT, IDEAAL VOOR DE STAD

Mazda CX-3

ONTDEK DE STAD

De Mazda CX-3 bezorgt u een intense rijervaring. Dankzij zijn geraffineerde schoonheid, het superieure vakmanschap en de sportieve prestaties van onze nieuwste Skyactiv-technologie, wordt elke rit met deze compacte SUV bijzonder.

ONTWORPEN OM VREUGDE TE BRENGEN

Alle kenmerken en technologieën van de Mazda CX-3 hebben slechts één doel: het realiseren van een rijervaring. Voel de band met uw auto zoals nooit tevoren. We noemen dat gevoel Jinba Ittai.

TECHNOLOGIE

Aan boord van de Mazda CX-3 reist u in alle vertrouwen. Met de innovatieve veiligheidsvoorzieningen en technologieën geraakt u waar u maar wil zijn. Het enige dat u moet doen is ontspannen en genieten van de rit. 

BOSE® AUDIO

Geniet volop van uw favoriete muziek dankzij het Bose® surroundsound-audiosysteem met zeven luidsprekers waarvan de akoestiek is afgestemd op de Mazda CX-3. Speel uw muziek af met de kracht van een live optreden en geniet van de prachtige geluidskwaliteit.

HMI COMMANDER

Geniet van elke rit, zonder afleidingen. Met de HMI Commander bedient u het infotainmentsysteem vanuit een centraal punt met een paar snelle handbewegingen.

CONFIGUREER UW MAZDA CX-3