DE SUV VOOR U EN UW GEZIN

Mazda CX-5

COMFORT EN VEILIGHEID VOOR HET HELE GEZIN

Ontworpen met de grootste zorg, verrast de Mazda CX-5 niet enkel met zijn design, maar ook met dynamische rijprestaties. Bovendien beschikt hij nu ook over geconnecteerde diensten, waardoor u ook voor en na elke rit verbonden blijft met uw Mazda CX-5.

OFF-ROAD TRACTION ASSIST

Mazda’s intelligente vierwielaandrijving, i-Activ AWD, voorkomt dat u slipt door de goede hoveelheid koppel op het ideale moment naar het juiste wiel te sturen.

COMFORT VOOR IEDEREEN

Lange autoritten met het gezin zijn een waar plezier voor iedereen. Het comfortabele, ruime interieur en de nieuwste innovaties op het vlak van veiligheid maken van uw rit steeds een geweldige ervaring.

TIJDSLOOS DESIGN

Het internationaal bekroonde Kodo: Soul of Motion-design wekt een gevoel van levendigheid en straalt dynamiek uit, zelfs in stilstand. Gehuld in de speciaal ontworpen lakkleuren, zoals Soul Red Crystal, krijgt het koetswerk een ongeziene diepte. 

GECONNECTEERDE DIENSTEN

Met het nieuwe Mazda Connect-infotainmentsysteem dat uitgerust is voor geconnecteerde diensten, verbindt u met uw wagen waar u ook bent. Tevens kan u Apple Carplay of Android Auto gebruiken.

VEELZIJDIGE RUIMTE

Met zijn ruim en veelzijdig interieur, legt de Mazda CX-5 niets in de weg van uw favoriete bezigheden. Of u nu vandaag kiest voor een spannende bergrit of een daguitstap in een drukke stad, u komt aan in luxe. En met de elektrisch bedienbare kofferklep en flexibel neerklapbare achterbank, wordt zelfs inladen kinderspel. Iedereen klaar? Navigatie instellen, gordels aan en gaan! 

CONFIGUREER UW MAZDA CX-5