100% ELEKTRISCH, 100% MAZDA

Mazda MX-30

HE­LE­MAAL NIEUW,

HE­LE­MAAL ELEKTRISCH,

HE­LE­MAAL MAZDA

Ontdek de nieuwe Mazda MX-30, onze nieuwe en volledig elektrische wagen, zowel eigentijds als stijlvol. Geavanceerde technologieën en een uitmuntend design bieden u de unieke rijbeleving waarvoor Mazda staat. Neem plaats in een ruim en prachtig vormgegeven interieur en start uw elektrische ervaring!

ONTWORPEN VOOR ELKE DAG

Met een rijbereik van 262 km in de stad en een gecombineerd bereik van 200 km (volgens de WLTP-testmethode)1, kiezen wij bij Mazda voor een batterij die ontworpen is voor elke dag. Met onze rightsizing-benadering die focust op de perfecte grootte en de juiste positionering van de batterij, staat het streven naar een gebalanceerde gewichtsverdeling om de soepele Mazda-rijervaring te garanderen voorop.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE WERELD EN DE WEG VOOR U

Mazda Connect geeft de bestuurder de absolute controle met geïntegreerde navigatie en Bluetooth. De MX-30 is bovendien volledig compatibel met Apple Car Play®. Verder garandeert de MyMazda-app een hoogtechnologische ervaring met functies speciaal ontworpen voor deze elektrische auto – zoals de bediening van de automatische airconditioning wanneer de batterij nog oplaadt.

VEELZIJDIGE RUIMTE

De Mazda MX-30 is een belichaming van schoonheid door eenvoud. Zijn basislijnen en minimalistische rondingen creëren een gevoel van beweging dat onmiskenbaar Mazda is. Dit in combinatie met de cilindervormige koplampen roept de unieke Mazda-identiteit in deze wagen op. Met onze revolutionaire freestyle-deuren blikt Mazda bij het kijken naar de toekomst trots terug op het verleden van de RX-8.

GARANTIE

De Mazda MX-30 biedt een duurzame elektrische rijervaring. Met een garantie van 3 jaar of 100.000 km op de wagen én van 8 jaar of 160.000 km op de batterij afhankelijk van wat zich het eerst voordoet, kunt u er zeker van zijn dat u ten allen tijde vol vertrouwen de baan op kunt met uw All-New MX-30.  

VEILIGHEID

De i-Activsense technologieën van de Mazda MX-30 vertrouwen op beproefde en gloednieuwe veiligheidstechnologieën om veilig rijden nog eenvoudiger te maken. Het systeem helpt botsingen te voorkomen, herkent gevaren en helpt te voorkomen dat de auto van de weg gaat. Onze technologieën ondersteunen de bestuurder, maken hem bewust van de gevaren en helpen om schade door ongelukken te beperken of te voorkomen.

CONFIGUREER UW MAZDA MX-30