ADRENALINE KRIJGT EEN NIEUWE DIMENSIE

Mazda MX-5

SPANNENDER DAN OOIT

De legendarische Mazda MX-5 is terug om uw hart opnieuw te veroveren. Beter waar het telt: licht, enorm wendbaar en rijdt als een roadster. De Mazda MX-5, met onze meest atletische en opwindende interpretatie van het Jinba Ittai-ontwerp ooit, rijdt alsof het een deel van uzelf is – waardoor u langer van de weg wilt blijven genieten.

 

JINBA ITTAI – ERVAAR DE DYNAMISCHE BAND

Het verbeterde, luxueuze interieur en het uitstekende reactievermogen van de auto zijn een streling voor uw zintuigen en activeren het gevoel van eenheid dat wij Jinba Ittai noemen.

PUUR KODO: SOUL OF MOTION-DESIGN

Het Kodo: Soul of Motion design beroert de zintuigen door de perfecte verhoudingen, vloeiende lijnen en opvallende vormgeving.

COMFORT

Het interieur is tot in de puntjes verzorgd met elegante Recaro Alcantara lederen zetels. Aangevuld met de geoptimaliseerde verdeling van de Bose®-luidsprekers geniet u steeds van een onvergetelijke rijervaring.

 

Integratie van smartphone met intuïtieve bediening en gemakkelijk te gebruiken connectiviteit. Ontvang routebeschrijvingen, plaats oproepen en ontvang berichten of geniet van uw favoriete muziek – allemaal met de nieuwste versie van de draadloze Apple CarPlay®.

INTERIEUR

De isolatie werd verbeterd voor een betere geluidsdemping en meer comfort.

INTELLIGENTE LED-KOPLAMPEN

De compacte en aantrekkelijke koplampen zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel en dragen bij aan het klassieke roadsterontwerp van de Mazda MX-5 2020.

BILSTEIN SCHOKDEMPERS

Bilstein schokdempers en Recaro-sportzetels dragen bij aan het roadster gevoel voor onklopbare circuitachtige prestaties.

ACHTERUITRIJCAMERA

Moeiteloos achteruitrijden. De achteruitrijcamera geeft extra ondersteuning aan de bestuurder door dode hoeken en lage zones direct achter de auto zichtbaar te maken. 

SKYACTIV-G

Dynamischer dan ooit: krachtige motoren leveren betere prestaties en voldoen tegelijkertijd aan de strikte emissievereisten EURO 6d-TEMP. De Mazda MX-5 2020 bevat krachtigere Skyactiv technologieën met twee herziene motoren. Kies tussen 132 of 184 pk (6,3 l/100 km; 142 g/km of 6,9 l/100 km; 155 g/km WLTP).