Privacybeleid

Wie zijn wij

Het adres van onze website is: https://mazdavanwassenhove.be.

Bescherming van persoonsgegevens

Mazdaclub.be hecht groot belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens en we verwerken deze met de nodige zorg en aandacht voor de veiligheid van deze gegevens. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die toelaten dat u als persoon geïdentificeerd kan worden. mazdavanwassenhove.be houdt zich aan de wettelijke bepalingen rond de bescherming van persoonsgegevens en de rechten die u als persoon heeft. De persoonsgegevens worden verwerkt door mazdavanwassenhove.be en worden enkel verwerkt voor het doeleinde waarvoor ze ingezameld zijn en enkel zolang dit hiervoor nodig is.

Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we dat doen

Contactformulieren

Bij het invullen van het contactformulier verzamelen we o.a. uw naam, e-mailadres, telefoonnummer. Deze informatie wordt verzameld om een reactie te kunnen geven op uw vraag.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze website kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen gegevens over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

 

Analytics

Statistieken kunnen verzameld worden door Google LLC.

Hoelang we uw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Welke rechten heb je van je eigen gegevens

Als je een account hebt op deze website of je hebt reacties of een wagen geplaatst, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons hebt gegeven. Je kan ook verzoeken dat we deze persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Waar we uw data naar toe sturen

Bezoekerscommentaren kunnen worden gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectieservice.

Locatie’s kunnen worden gecontroleerd door Google LLC.

De procedures die we hebben in geval van een gegevensinbreuk

Indien u een inbreuk vermoedt op de verwerking van uw persoonsgegevens en mazdavanwassenhove.be kan geen uitsluitsel bieden, hebt u de mogelijkheid een klacht neer te leggen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Terug naar boven