Carrosserie

Bij Garage Van Wassenhove bieden we uitgebreide carrosseriediensten om uw voertuig weer in topconditie te brengen na schade of andere esthetische problemen. Ons ervaren team van vakmensen staat klaar om uw auto met zorg en precisie te herstellen, zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Onze Carrosseriediensten omvatten onder andere:

  • Schadeherstel: Of het nu gaat om kleine deuken, krassen of grotere schades, wij bieden professioneel schadeherstel met gebruik van hoogwaardige materialen en technieken.
  • Spuitwerk: Onze moderne spuitcabine stelt ons in staat om uw voertuig te voorzien van een perfecte lakafwerking, zodat het weer straalt als nieuw.
  • Restauratie van Oldtimers: Wij koesteren een speciale passie voor oldtimers en bieden deskundige restauratiediensten om uw klassieke auto in ere te herstellen.

Bij Garage Van Wassenhove streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van ons werk. Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of een volledige carrosserieherstelling, wij zorgen ervoor dat uw auto de zorg krijgt die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze carrosseriediensten of om een afspraak te maken. We staan klaar om u te helpen en uw auto weer in optimale staat te brengen.

Plan je herstelling

Uw Naam(Vereist)
Gaat het om een simpel onderhoud of heeft u nog wensen / problemen?

Veelgestelde vragen

De prijs voor carrosseriewerk aan uw wagen kan sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aard en omvang van de schade, het merk en model van uw voertuig, en de specifieke reparaties die nodig zijn. Carrosseriewerk kan variëren van kleine reparaties zoals het herstellen van krassen of deuken, tot meer omvangrijke werkzaamheden zoals het vervangen van beschadigde panelen.

Het is daarom moeilijk om een exacte prijs te noemen zonder de specifieke details van uw situatie te kennen. Voor een nauwkeurige prijsopgave adviseren we u om contact op te nemen met Garage Van Wassenhove. Onze ervaren medewerkers kunnen uw voertuig inspecteren, de benodigde werkzaamheden beoordelen en u een gedetailleerde offerte geven.

Hierbij wordt rekening gehouden met de gebruikte materialen, de arbeidskosten en eventuele extra’s zoals spuitwerk of detailbehandelingen. Op basis van deze informatie kunt u een weloverwogen beslissing nemen en weten wat u kunt verwachten qua kosten voor het carrosseriewerk aan uw wagen.

Bij Garage Van Wassenhove streven we ernaar om uw wagen te repareren met de hoogste kwaliteitsnormen in het achterhoofd. Dit betekent dat we, waar mogelijk, originele onderdelen gebruiken tijdens het carrosserie-werk. Originele onderdelen worden aanbevolen omdat ze specifiek zijn ontworpen en geproduceerd door de autofabrikant, waardoor ze perfect passen en voldoen aan de oorspronkelijke kwaliteitsstandaarden van uw voertuig.

Echter, in sommige gevallen kunnen er ook kwalitatief hoogwaardige piloot stukken beschikbaar zijn als alternatief. Deze onderdelen kunnen een goede keuze zijn, vooral als ze voldoen aan dezelfde strenge normen als de originele onderdelen en zijn goedgekeurd door professionele normen.

Bij het uitvoeren van carrosseriewerkzaamheden, zullen we altijd met u bespreken welke opties beschikbaar zijn voor uw specifieke situatie, inclusief de keuze tussen originele onderdelen en alternatieven. Ons doel is om transparantie te bieden en ervoor te zorgen dat uw auto professioneel wordt hersteld, met de beste onderdelen die passen bij uw behoeften en budget.

Als u specifieke voorkeuren heeft met betrekking tot het gebruik van originele onderdelen, laat het ons dan gerust weten wanneer u contact met ons opneemt voor een offerte of advies. We staan klaar om u te helpen met deskundig advies en hoogwaardige service voor het carrosserie-werk van uw wagen.

Bij Garage Van Wassenhove maken we het eenvoudig voor u om een afspraak te maken voor het herstel van uw wagen. U kunt op de volgende manieren een afspraak bij ons regelen:

  1. Telefonisch: Bel ons op +32 (0) 92 52 13 90. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een geschikte tijd voor uw afspraak te plannen.

  2. Via E-mail: Stuur ons een e-mail op info@mazdavanwassenhove.be met uw contactgegevens, informatie over uw voertuig en uw gewenste datum en tijd voor de afspraak. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen.

  3. Online: Bezoek onze website en gebruik het online afspraakformulier. Vul de benodigde informatie in, zoals uw contactgegevens, het merk en model van uw voertuig, de gewenste datum en tijd, en het type service dat u nodig heeft. We sturen u een bevestiging zodra uw afspraak is ingepland.

  4. In Persoon: U kunt ook langskomen bij onze garage. Onze medewerkers helpen u graag persoonlijk met het plannen van een afspraak.

Bij uw afspraak zorgen we ervoor dat uw voertuig de beste zorg krijgt, of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, reparatie of carrosserieherstel. Wij kijken ernaar uit om u te helpen en uw wagen in topconditie te houden!

Bij Garage Van Wassenhove begrijpen we hoe belangrijk mobiliteit is voor onze klanten. Daarom bieden we, afhankelijk van beschikbaarheid, vervangwagens aan tijdens de reparatie van uw wagen. Dit stelt u in staat om uw dagelijkse activiteiten voort te zetten zonder onderbreking terwijl uw voertuig in onze zorg is.

Absoluut, bij Garage Van Wassenhove bent u van harte welkom, ongeacht waar u uw wagen heeft gekocht. Onze diensten staan open voor alle automobilisten, of u nu een Mazda, een ander merk of zelfs een oldtimer bezit. Wij bieden uitgebreide reparatiediensten voor alle voertuigen, met een focus op kwaliteit, deskundigheid en klanttevredenheid.

Of u nu komt voor een routineonderhoud, een reparatie, carrosserieherstel, of een andere service, ons ervaren team staat klaar om u te helpen. Wij gebruiken originele onderdelen en bieden hoogwaardige service, zodat uw voertuig altijd in topconditie blijft, ongeacht waar u het heeft gekocht.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en u een uitstekende service-ervaring te bieden bij Garage Van Wassenhove.