Onderhoud

Garage Van Wassenhove is dé specialist voor Mazda-voertuigen, maar onze expertise gaat veel verder. Naast onze focus op Mazda zijn wij ook bedreven in het onderhouden en repareren van auto’s van alle andere merken, inclusief oldtimers. Onze ervaren technici zijn getraind volgens de hoogste standaarden om ervoor te zorgen dat uw voertuig altijd in topconditie verkeert.

Plan je onderhoud

Uw Naam(Vereist)
Gaat het om een simpel onderhoud of heeft u nog wensen / problemen?

Veelgestelde vragen

De prijs voor een onderhoudsbeurt van uw wagen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het model van uw wagen, de kilometerstand, het type onderhoudsbeurt (klein of groot onderhoud), en eventuele extra werkzaamheden die nodig zijn. Over het algemeen kunt u rekening houden met de volgende richtprijzen:

  • Kleine onderhoudsbeurt: Tussen de €150 en €300
  • Grote onderhoudsbeurt: Tussen de €300 en €500

Het is echter belangrijk om te weten dat deze prijzen slechts indicatief zijn. Voor een nauwkeurige prijsopgave adviseren we u om contact op te nemen met Garage Van Wassenhove.

U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail, of u kunt gewoon even langskomen. We helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw wagen de zorg krijgt die het verdient.

Bij Garage Van Wassenhove gebruiken we tijdens het onderhoud van uw Mazda altijd originele onderdelen. Als erkende Mazda specialist weten we hoe belangrijk het is om uw voertuig in topconditie te houden met onderdelen die voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Mazda.

Originele onderdelen zorgen ervoor dat uw auto optimaal presteert en dragen bij aan de levensduur van uw voertuig. Daarnaast helpen ze bij het behouden van de garantie en de waarde van uw auto.

Voor onderhoud en reparaties aan andere merken kunnen we zowel originele onderdelen als hoogwaardige alternatieven aanbieden, afhankelijk van uw voorkeur en budget. We overleggen altijd met u voordat we een beslissing nemen, zodat u volledig op de hoogte bent van de gebruikte materialen en de kosten.

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid betekent dat we alleen de beste onderdelen en materialen gebruiken, zodat uw auto veilig en betrouwbaar blijft. Bezoek ons voor meer informatie of om een afspraak te maken voor het onderhoud van uw wagen.

Bij Garage Van Wassenhove maken we het eenvoudig voor u om een afspraak te maken voor het onderhoud of herstel van uw wagen. U kunt op de volgende manieren een afspraak bij ons regelen:

  1. Telefonisch: Bel ons op +32 (0) 92 52 13 90. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een geschikte tijd voor uw afspraak te plannen.

  2. Via E-mail: Stuur ons een e-mail op info@mazdavanwassenhove.be met uw contactgegevens, informatie over uw voertuig en uw gewenste datum en tijd voor de afspraak. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen.

  3. Online: Bezoek onze website en gebruik het online afspraakformulier. Vul de benodigde informatie in, zoals uw contactgegevens, het merk en model van uw voertuig, de gewenste datum en tijd, en het type service dat u nodig heeft. We sturen u een bevestiging zodra uw afspraak is ingepland.

  4. In Persoon: U kunt ook langskomen bij onze garage. Onze medewerkers helpen u graag persoonlijk met het plannen van een afspraak.

Bij uw afspraak zorgen we ervoor dat uw voertuig de beste zorg krijgt, of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, reparatie of carrosserieherstel. Wij kijken ernaar uit om u te helpen en uw wagen in topconditie te houden!

a, bij Garage Van Wassenhove kunt u tijdens het onderhoud van uw wagen ter plaatse wachten. We hebben een comfortabele wachtruimte waar u kunt ontspannen terwijl onze technici aan uw voertuig werken. In onze wachtruimte bieden we u verschillende voorzieningen, zoals gratis Wi-Fi, koffie en leesmateriaal, zodat uw wachttijd zo aangenaam mogelijk is.

Als u tijdens uw bezoek vragen heeft of informatie wilt over de voortgang van het onderhoud, staan onze medewerkers altijd voor u klaar om u te informeren en te helpen.

Wij streven ernaar om uw wachttijd zo kort mogelijk te houden, maar indien de werkzaamheden langer duren, bieden we u ook alternatieve opties zoals een leenfiets of een vervangwagen, afhankelijk van beschikbaarheid en uw behoeften.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze wachtruimte en voorzieningen. Wij zorgen ervoor dat uw bezoek aan Garage Van Wassenhove zo comfortabel en efficiënt mogelijk verloopt.

Bij Garage Van Wassenhove begrijpen we hoe belangrijk mobiliteit is voor onze klanten. Daarom bieden we, afhankelijk van beschikbaarheid, vervangwagens aan tijdens het onderhoud of de reparatie van uw wagen. Dit stelt u in staat om uw dagelijkse activiteiten voort te zetten zonder onderbreking terwijl uw voertuig in onze zorg is.

Absoluut, bij Garage Van Wassenhove bent u van harte welkom, ongeacht waar u uw wagen heeft gekocht. Onze diensten staan open voor alle automobilisten, of u nu een Mazda, een ander merk of zelfs een oldtimer bezit. Wij bieden uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten voor alle voertuigen, met een focus op kwaliteit, deskundigheid en klanttevredenheid.

Of u nu komt voor een routineonderhoud, een reparatie, carrosserieherstel, of een andere service, ons ervaren team staat klaar om u te helpen. Wij gebruiken originele onderdelen en bieden hoogwaardige service, zodat uw voertuig altijd in topconditie blijft, ongeacht waar u het heeft gekocht.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en u een uitstekende service-ervaring te bieden bij Garage Van Wassenhove.