Over Ons

Garage Van Wassenhove is een erkende Mazda hersteller met een passie voor auto’s van alle soorten en maten. Naast onze expertise in Mazda-voertuigen, bieden wij een uitgebreide service voor verschillende andere merken, inclusief oldtimers. Of u nu een moderne auto of een klassieker bezit, bij Garage Van Wassenhove bent u aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie.

Bij Garage Van Wassenhove combineren we vakmanschap met een klantgerichte benadering. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze diensten en met uw voertuig. Bezoek ons vandaag nog en ervaar de service en expertise waar Garage Van Wassenhove bekend om staat.

Belangrijke mededeling

Beste klanten

Vanaf 1 november 2023, na 42 jaar, stoppen wij met de verkoop van Nieuwe Mazda Wagens. Wij hebben de beslissing na lang overwegen genomen door de toenemende druk van de grote vestigingen (multi merken) en de grote veranderingen in de auto markt. Wij blijven steeds ter beschikking als “Officieel erkende hersteller van Mazda”. Jullie kunnen dus blijven genieten van alle garanties en services van Mazda, alsook de pechverhelping van jullie voertuigen.

Demo- en tweedehandswagens kunnen wij wel nog verkopen.

Door het stopzetten van de verkoop komt er meer tijd vrij en kunnen we een betere service geven. De verkoop en herstelling van tweedehandswagens van alle merken blijft bestaan en wordt in de toekomst nog verder uitgebreid.

We willen onze klanten bedanken voor het jarenlange vertrouwen en het feit dat wij zo veel nieuwe Mazda’s konden verkopen in onze vestiging.