Mazda Garantie

Bij Garage Van Wassenhove bent u niet alleen welkom voor regulier onderhoud en reparaties, maar ook voor specifieke Mazda-gerelateerde diensten zoals garantieherstellingen en terugroepacties. Als erkende Mazda hersteller staan wij in nauw contact met Mazda België en hebben wij direct toegang tot alle benodigde informatie en technische ondersteuning om uw Mazda perfect te onderhouden en te repareren, inclusief tijdens de garantieperiode.

Onze Diensten omvatten onder andere:

  • Garantieherstellingen: Wanneer uw Mazda nog onder de fabrieksgarantie valt, kunt u bij ons terecht voor alle garantiegerelateerde herstellingen en vervangingen.

  • Terugroepacties: In het geval van een terugroepactie (recall) door Mazda, zorgen wij ervoor dat uw voertuig wordt gecontroleerd en indien nodig gerepareerd volgens de specificaties van de fabrikant.

  • Technische Updates: Wij voeren technische updates en software-upgrades uit om ervoor te zorgen dat uw Mazda altijd voldoet aan de nieuwste technologische standaarden.

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid betekent dat wij uw Mazda behandelen met de grootste zorg en precisie, ongeacht het type service dat nodig is. Of het nu gaat om regulier onderhoud, een garantieherstelling of een terugroepactie, Garage Van Wassenhove staat voor u klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze Mazda-gerelateerde diensten. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw Mazda in optimale staat blijft.

Plan je afspraak

Uw Naam(Vereist)
Gaat het om een simpel onderhoud of heeft u nog wensen / problemen?

Veelgestelde vragen

De prijs voor een onderhoudsbeurt van uw Mazda kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het model van uw Mazda, de kilometerstand, het type onderhoudsbeurt (klein of groot onderhoud), en eventuele extra werkzaamheden die nodig zijn. Over het algemeen kunt u rekening houden met de volgende richtprijzen:

  • Kleine onderhoudsbeurt: Tussen de €150 en €300
  • Grote onderhoudsbeurt: Tussen de €300 en €500

Het is echter belangrijk om te weten dat deze prijzen slechts indicatief zijn. Voor een nauwkeurige prijsopgave adviseren we u om contact op te nemen met Garage Van Wassenhove.

U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail, of u kunt gewoon even langskomen. We helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw wagen de zorg krijgt die het verdient.

Bij Garage Van Wassenhove gebruiken we tijdens het onderhoud van uw Mazda altijd originele onderdelen. Als erkende Mazda specialist weten we hoe belangrijk het is om uw voertuig in topconditie te houden met onderdelen die voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Mazda.

Originele onderdelen zorgen ervoor dat uw auto optimaal presteert en dragen bij aan de levensduur van uw voertuig. Daarnaast helpen ze bij het behouden van de garantie en de waarde van uw auto.

Bij Garage Van Wassenhove maken we het eenvoudig voor u om een afspraak te maken voor het onderhoud of herstel van uw Mazda. U kunt op de volgende manieren een afspraak bij ons regelen:

  1. Telefonisch: Bel ons op +32 (0) 92 52 13 90. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een geschikte tijd voor uw afspraak te plannen.

  2. Via E-mail: Stuur ons een e-mail op info@mazdavanwassenhove.be met uw contactgegevens, informatie over uw voertuig en uw gewenste datum en tijd voor de afspraak. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen.

  3. Online: Bezoek onze website en gebruik het online afspraakformulier. Vul de benodigde informatie in, zoals uw contactgegevens, het merk en model van uw voertuig, de gewenste datum en tijd, en het type service dat u nodig heeft. We sturen u een bevestiging zodra uw afspraak is ingepland.

  4. In Persoon: U kunt ook langskomen bij onze garage. Onze medewerkers helpen u graag persoonlijk met het plannen van een afspraak.

Bij uw afspraak zorgen we ervoor dat uw voertuig de beste zorg krijgt, of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, reparatie of carrosserieherstel. Wij kijken ernaar uit om u te helpen en uw wagen in topconditie te houden!

Bij Garage Van Wassenhove kunt u tijdens het onderhoud van uw Mazda ter plaatse wachten. We hebben een comfortabele wachtruimte waar u kunt ontspannen terwijl onze technici aan uw voertuig werken. In onze wachtruimte bieden we u verschillende voorzieningen, zoals gratis Wi-Fi, koffie en leesmateriaal, zodat uw wachttijd zo aangenaam mogelijk is.

Als u tijdens uw bezoek vragen heeft of informatie wilt over de voortgang van het onderhoud, staan onze medewerkers altijd voor u klaar om u te informeren en te helpen.

Wij streven ernaar om uw wachttijd zo kort mogelijk te houden, maar indien de werkzaamheden langer duren, bieden we u ook alternatieve opties zoals een leenfiets of een vervangwagen, afhankelijk van beschikbaarheid en uw behoeften.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze wachtruimte en voorzieningen. Wij zorgen ervoor dat uw bezoek aan Garage Van Wassenhove zo comfortabel en efficiënt mogelijk verloopt.

Bij Garage Van Wassenhove begrijpen we hoe belangrijk mobiliteit is voor onze klanten. Daarom bieden we, afhankelijk van beschikbaarheid, vervangwagens aan tijdens het onderhoud of de reparatie van uw Mazda. Dit stelt u in staat om uw dagelijkse activiteiten voort te zetten zonder onderbreking terwijl uw voertuig in onze zorg is.

Absoluut, bij Garage Van Wassenhove bent u van harte welkom, ongeacht waar u uw Mazda heeft gekocht. Onze diensten staan open voor alle automobilisten, of u nu een Mazda, een ander merk of zelfs een oldtimer bezit. Wij bieden uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten voor alle voertuigen, met een focus op kwaliteit, deskundigheid en klanttevredenheid.

Of u nu komt voor een routineonderhoud, een reparatie, carrosserieherstel, of een andere service, ons ervaren team staat klaar om u te helpen. Wij gebruiken originele onderdelen en bieden hoogwaardige service, zodat uw voertuig altijd in topconditie blijft, ongeacht waar u het heeft gekocht.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en u een uitstekende service-ervaring te bieden bij Garage Van Wassenhove.